Privacy Statement

Privacy

We vinden het belangrijk dat u weet wat we met uw persoonsgegevens doen. Daarom leggen we dat hier haarfijn uit. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om u zo goed en zo persoonlijk mogelijk van dienst te kunnen zijn en om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De verzamelde gegevens worden gebruikt om de volgende diensten te kunnen leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden;

Als u bij Limburgiavlaai.nl of www.zoetenzosneek.nl een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen;

Wij gebruiken uw gegevens om, indien nodig, contact met u op te nemen over uw bestelling;

U kan zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en nieuwe artikelen. Wilt u geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden in de link in iedere nieuwsbrief.

De persoonsinformatie wordt gebruikt om de meest passende, relevante aanbiedingen te maken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld een e-mail sturen in verband met uw verjaardag.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken.

 

Het doorgeven van uw gegevens

Wij verkopen uw gegevens niet! Uw gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld worden wanneer zij betrokken zijn bij het tot stand brengen van bovengenoemde doeleinden. Denk hierbij aan bezorgdiensten. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om uw privacy te respecteren en uw gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Zoet & Zo en Limburgia Retail gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De functionele cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

De analytische cookies die wij verzamelen zijn cookies die worden geplaatst om het gedrag van de bezoeker op deze website te meten en zo te kunnen analyseren. We gebruiken deze informatie om de website zo optimaal en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Door middel van de tracking cookies die wij plaatsen kunnen wij je surfgedrag binnen deze website analyseren. Met deze cookies houden wij bij welke pagina’s je bezoekt zodat we een profiel van je online gedrag op kunnen stellen. Dit profiel is niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op je profiel.

Het bewaren van uw gegevens

We bewaren uw gegevens enkel voor bovenstaande doeleinden.

 

Uw rechten

Als laatste willen we u graag informeren over uw rechten. Op elk moment kunt u…

-ons vragen om uw persoonsgegevens in te zien

-ons vragen om uw persoonsgegevens te wijzigen, als daar reden toe is

-ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen

-ons vragen om het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken

-bezwaar bij ons maken tegen het verzamelen en gebruiken van je gegevens

-een klacht indienen over ons bij de Autoriteit Persoonsgegevens

-ons vragen om uw persoonsgegevens aan iemand anders te geven.

Als u van deze rechten gebruik wilt maken of wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met ons door een e-mail te sturen naar info@zoetenzosneek.nl.

 

Limburgia – Zoet & Zo behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Policy. Wij bevelen dan ook aan om deze Privacy Policy geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.